Puglia vakantie specialist

De naam van onze site zegt het al, we zijn de vakantiespecialist voor de regio Puglia in zuid Italië. Al Jaren zijn we werkzaam als vakantiewoning aanbieder in Italië. En met veel plezier. Sinds 2006 bemiddelen we in de verhuur van de mooiste vakantiewoningen in Italië, meer specifiek in de prachtige regio Puglia (Apulie). Elk jaar zien we steeds meer gasten naar Puglia komen om de genieten van het Italiaanse leven en de mooie vakantiewoningen. Wij van Puglia Vakanties doen er alles aan om u van uw vakantie in Zuid Italië uw droomvakantie te maken. Graag laten we ook u zo veel mogelijk genieten van alles wat Puglia te bieden heeft, de prachtige stranden en heerlijke zee, het prettige klimaat, de vriendelijke mensen, de prachtige afwisselende natuur, en niet te vergeten het heerlijke eten.

Puglia Vakanties Team

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een fijn team van collega's die allemaal helemaal Italië gek zijn. Sterker nog de meeste wonen zelfs in Italië. Het Puglia Vakanties Team is als volgt samengesteld:

Kantoor Nederland:

Ronald Enklaar, Directeur, Reisadviseur.

Ronald heeft jaren in Italië gewoond. Daar is de liefde voor alles wat met Italië te maken heeft ontstaan. In 2006 is Ronald samen met Wendy gestart met het verhuren van vakantiewoningen. Naast directeurtje spelen is Ronald ook actief als vlogger over alles wat met Italië en reizen door Italië te maken heeft. Op het youtube kanaal Ronalds Italië kunt u alles volgen

Wendy Dondorp, marketing manager.

Ook Wendy heeft jaren in Italië gewoond, in de regio Le Marche. Wendy is een zeer verdienstelijk hobby kok, uiteraard gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. 

Coen van de Brink, Developer websites en boekingssysteem

Coen is onze briljante IT collega. Van alle markten thuis, van database tot html hij kan het allemaal. In zijn vrije tijd is hij gek van hardlopen en triatlon. Tevens een verdienstelijk hobby kok.

Kantoor Puglia 

Marijke Tak, Bookings/acquisitie manager en de Puglia specialist.

Marijke is de meest reislustige van allemaal. Ze spreek vloeiend Nederlands, Duits, Engels, Spaans en uiteraard Italiaans. Via Gran Canaria, is ze uiteindelijk in Puglia uitgekomen, waar ze nu nog steeds woont. Haar reislust komt goed van pas bij het bezoeken en beoordelen van onze mooie vakantiewoningen in Puglia.

Le Marche Activities BV 

Puglia Vakanties is onderdeel van Le Marche Activities BV te Lochem. Le Marche Activities BV houdt zich al vanaf 2006 bezig met het bemiddelen in de verhuur van vakantiewoningen in verschillende regio's in Italië.  We hebben zowel een kantoor in Nederland (Lochem) als in Italië, waardoor we u optimaal service kunnen verlenen, zowel voor als tijdens uw vakantie in Puglia.

Le Marche Activities BV verzorgt tevens de volgende activiteiten:


Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Le Marche. www.le-marche-vakanties.nl

Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Abruzzo  www.abruzzo-vakanties.nl.

Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen op Sicilie www.sicilie-vakanties.nl.  

Bemiddeling in de verhuur van bijzondere woningen in heel Italië www.ronalds-italie.nl.

Wilt u meer weten over Le Marche Activities BV of over een van de initiatieven neem dan contact met ons op.

Le Marche Activities BV

Kopermolenring 23
7241 VN Lochem
Nederland
T +31 (0) 852735754
M +31 (0) 681 910 007
E info@le-marche-vakanties.nl
KVK 09188686