Gallipoli 

Gallipoli is de parel van zuid west Puglia. Een prachtige stad met een unieke ligging van het historisch centrum. Het het oude centrum is gelegen op een  schiereiland midden in de Ionische zee. De omgeving staat bekend om de prachtige stranden, die soms zelfs vergeleken worden met het Caribisch gebied. Zo kunnen we bijvoorbeeld  het strand Punta della Suina, net te zuiden van Gallipoli zeer aanbevelen. Maar ook ten noorden van Gallipoli vindt u vele mooie stranden. Houdt u van gezellige drukte met veel Italianen? Dan is de maand augustus echt uw vakantieperiode. Wilt u iets meer rust, dan kunt u beter de maand augustus mijden. Dit scheelt overigens ook in de prijzen. Traditioneel liggen de prijzen in augustus wat hoger dan in de andere  hoogseizoen maanden.

gallipoli-stad_regio_lecce gallipoli-vakantiebestemming-zuid-italie-puglia-4 gallipoli-vakantiebestemming-zuid-italie-puglia-1

Eten in Gallipoli

Gallipoli staat vooral bekend om het eten van rauwe vis. Kijk naar de onderstaande film en u begrijp meteen waarom.

Vakantiehuizen bij Gallipoli

Gallipoli is, zeker bij de Italianen, een zeer geliefde vakantiebestemming. Dit betekend dat er veel, en zeer divers, aanbod van vakantiehuizen is. Van kleine appartementjes met vrijwel geen privacy, tot prachtige villa's. Puglia Vakanties heeft de mooiste woningen geselecteerd, die voldoen aan de eisen van onze Nederlandse en Belgische gasten. Van kleinschalige vakantieparken tot de mooiste appartementen vlak bij zee. Een mooi voorbeeld van een prachtig appartement aan zee is de woning PV1580A. Heeft u meer interesse in een vakantiepark bij Gallipoli? Dan is PV1280 zeer aan te bevelen. Of gaat u toch voor een prive villa met zwembad, zoals de woning PV2580. Elk vakantiehuis heeft zo zijn eigen charme. Wilt u meer weten over Gallipoli of over de vakantiehuizen bij Gallipoli, neem dan contact met ons op.

kust-bij-gallipoli-Punta-della-Suina