Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 1. Reserveren
  Via internet kunt u bij 'Puglia Vakanties' een vakantiewoning reserveren of beschikbaarheid aanvragen voor een bepaalde periode. Mocht direct na boeking blijken dat de woning toch niet beschikbaar is dan komt de eventuele reservering te vervallen en krijgt u een alternatief aangeboden. Maximaal binnen 1 dag na reservering ontvangt u een e-mail met daarin alle details met betrekking tot de betaling.
 2. Reserveringskosten
  De prijzen van de woningen zijn exclusief reserveringskosten. De reserveringskosten zijn € 34,- en worden per boeking berekend.
 3. Prijzen
  De prijzen op onze website www.puglia-vakanties.nl worden zo goed mogelijk bijgehouden. 'Puglia Vakanties' behoudt zich echter het recht voor deze prijzen te wijzigen. Bij reservering wordt u de juiste prijs medegedeeld. De in de bevestigingsmail vermelde prijs is bindend.
 4. Tarieven
  Alle vermelde tarieven zijn weektarieven geldend van zaterdag t/m zaterdag. De check-in en check-out tijden zullen wij mededelen in het bevestigingsformulier. Sommige woningen kunnen ook per dag, per midweek of weekend worden gereserveerd, deze prijzen staan dan bij de woning vermeldt.
 5. Betaling
  Bij reservering wordt u 30% van het totaal bedrag en de reserveringskosten in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 1 week na de definitieve reservering, deze betaling kan op een Nederlandse rekening worden gedaan. De betaling van het restant van het totaalbedrag moet uiterlijk 2 maanden voor uw aankomst voldaan zijn. U ontvangt een automatische herinneringsmail voor deze tweede betaling. Bij reservering binnen 2 maanden voor aanvang van uw verblijf moet het gehele bedrag ineens betaald worden. Nadat de gehele betaling is ontvangen wordt wederom automatisch de routebeschrijving en de voucher naar u gemaild. Mocht u eerder informatie over de woning of de locatie willen ontvangen dan is dat uiteraard geen probleem.
 6. Borg
  Per woning wordt een borg gevraagd. Deze borg moet ter plaatse contant worden afgerekend met de eigenaar van de woning, of indien deze niet aanwezig is, met een vertegenwoordiger van de eigenaar. Aan het einde van de verhuur periode zal indien mogelijk de betaalde borg contant worden terugbetaald aan de huurder nadat de woning is gecontroleerd. Wanneer dit niet mogelijk is, zal het bedrag terug gestort worden op uw rekening. Eventuele aantoonbare schade wordt in korting gebracht op de borg.
 7. Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:
  - Annulering binnen 7 dagen kan geheel kosteloos
  - Bij annulering vanaf de 8ste dag van reservering tot 30 dagen na de reservering bent u 30% van het factuurbedrag verschuldigd.
  - Bij annulering vanaf de 30ste dag na reservering bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd.
  - Annuleringen dienen telefonisch aan 'Le Marche Vakanties' doorgegeven te worden en gelijktijdig schriftelijk, per mail of fax te worden bevestigd. Direct na ontvangst van de schriftelijke annulering zenden wij u een annuleringsbevestiging/nota.
  - Aanvullend op bovenvermelde annuleringsregels geldt altijd, wanneer er binnen 2 maanden voor aankomstdatum wordt geannuleerd, dient het gehele bedrag te worden voldaan.
  - Indien door enige omstandigheid 'Puglia Vakanties' genoodzaakt wordt tot annulering van de reeds gereserveerde vakantiewoning, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder en, indien mogelijk, onder aanbieding van een alternatief. Bij niet aanvaarden van dit alternatief, of bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, zal 'Le Marche Vakanties' onmiddellijk het reeds door huurder betaalde bedrag terugstorten.
  - Wanneer uw reis geen doorgang kan vinden door overmacht in verband met natuurrampen of overheidsingrijpen zal gekeken worden naar een correcte oplossing


  Puglia Vakanties adviseert om ten alle tijden een annulering verzekering af te sluiten. Dit kan eventueel ook via Puglia Vakanties.
 8. Water, gas, elektra en schoonmaak
  Alle huizen op de site van 'Puglia Vakanties' zijn inclusief het gebruik van Water, Gas, indien dit niet het geval is staat het duidelijk bij de omschrijving van de huizen vermeld. Het Verbruik van elektriciteit en de eind schoonmaak worden in de regel lokaal in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten staan op de site www.puglia-vakanties.nl vermeldt en tevens op de bevestiging van uw boeking.
 9. Aankomst en Vertrek.
  Bij alle vakantiewoningen geldt een aankomst tussen 16:00 uur en 19:00 uur en een vertrektijd voor 10:00 uur. Bij vrijwel alle woningen is de eigenaar of de beheerder aanwezig om u op te vangen. Bij sommige woningen zal een agent van Puglia Vakanties u opvangen. Dit staat altijd duidelijk vermeld in de routebeschrijving. Het is van groot belang dat afwijkende aankomsttijden ruim voor de aankomstdatum worden doorgegeven.
 10. Aansprakelijkheid
  'Puglia Vakanties' draagt geen aansprakelijkheid voor:
  • Enige vorm van schade aan of verlies en diefstal van goederen tijdens uw vakantie in een van onze woningen.
  • het defect raken van apparatuur in de gehuurde woning, niet functioneren van de watervoorziening, uitvallen van stroom.
  • Eventuele overlast veroorzaakt door Agrariërs in de omgeving van de vakantiewoning.
 11. Klachten
  Indien er tijdens uw verblijf iets niet in orde is, of anders dan u had verwacht, neem dan direct contact op met Puglia Vakanties. In de regel kunnen we vrijwel alle problemen direct of binnen korte tijd oplossen. Wacht dus niet tot u weer thuis bent!