Barletta Andria Trani Vakantiehuizen

Welkom op de Barletta Andrie Trani Vakantiehuizen pagina. Op deze pagina vind je alle vakantiewoning die we in deze mooie provincie van Puglia aanbieden. De woningen die we in Baletta Andria Trani aanbieden zijn vooral luxe villa's vlak bij of direct aan de Adriatische kust.

Barletta Andria Trani als vakantieregio

De provincie Barletta Andira Trani is een van de minst bekende vakantieregio's van zuid Italië en Puglia in het bijzonder. De provincie ligt tussen de provincies Bari (in het zuiden) en Foggia (in het noorden).  De belangrijkste trekpleister van deze regio zijn de Adriatische kust en de prachtige steden Die ook de naam aan de regio hebben gegeven, Barletta, Andria en Trani. 85% van de inwoners van de provincie wonen ook aan de kust. Het binnenland is zeer dun bevolk, maar zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Een absolute aanrader om te bezoeken in deze regio is het Castel del Monte. Misschien kent u de afbeelding van dit kasteel wel, Hij staat namelijk op de Italiaanse 1 Euro cent.
Reizen naar Barletta Andria Trani

Het ligt voor de hand om met het vliegtuig naar Barletta Andria Trani te reizen. Dit is ook heel goed te doen. Er zijn vele maatschappijen die op Bari vliegen. Denk hierbij aan Ryanair en Transavia. Zowel vanuit Nederland als België voeren die diverse rechtstreekse vluchten uit. Maar je kunt natuurlijk ook met de auto komen. Houd dan rekening met ongeveer 1.800 km. In twee dagen is dat goed te doen. Veel van onze gasten maken dan een tussenstop in de bergen of in Le Marche.

Veel plezier bij het plannen van jullie vakantie naar Barletta Andria Trani of een ander deel van Italië.

1 woning gevonden

V.a. € 1.069,00 p.w.
4.5
(Uitstekend!)
Huiscode PV0770
Puglia - Trani
3 Slaapk.
4 Badk.
8 Pers.