Reizen naar Puglia

Puglia ligt in het zuid oosten van Italie in de hak van de laars. De afstand vanaf Utrecht naar Lecce bedraagt ongeveer 2.080 KM en vanaf Brussel is het ongeveer 1950 km. U kunt op verschillende manieren naar Puglia reizen, met de auto of met het vliegtuig. 

Met de auto naar Puglia reizen.

Wilt u met de auto naar Puglia reizen? Dan moet u ongeveer rekening houden met twee reisdagen. Deze reisdagen gelden zowel vanuit Nederland als vanuit Belgie. Hieronder ziet u hoe u vanaf Utrecht en brussel naar Lecce in Puglia Rijdt. Eigenlijk is het vrij simpel, u rijdt richting de Gotthard tunnel, zowel vanuit Belgie als vanuit Nederland (Bij drukte kunt u overigens het beste de Gottardpas nemen). Daarna volgt u Milaan en Bologna. Vanaf Bologna blijft u de A14 volgen naar het Zuiden. De A14 is een prima snelweg die op steeds meer stukken 3 baans is geworden. Wilt u het inderdaad in twee dagen rijden, dan is het een goede tip om ervoor te zorgen dat u de eerste dag reeds door de Gotthard tunnel bent gereden. Voor een langer verblijf kunnen we het zeer aanreden om met de auto naar Puglia te Reizen. De reis door Italie is al vakantie op zich.Grotere kaart weergeven

Grotere kaart weergeven

Met het vliegtuig naar Puglia reizen

Uiteraard kunt u ook met het Vliegtuig naar Puglia Reizen. Puglia is verbazend goed te bereiken met het vliegtuig, en zeker met de low budget airlines. Er zijn drie plaatsen waar naartoe gevlogen wordt, Pescara (alleen geschikt voor noord Puglia/ De Gargano), Bari (voor heel Puglia) en Brindisi (voor midden en zuid Puglia).

Vanuit Nederland gaan de volgende vluchten rechtstreeks naar Puglia:

Met Ryanair:
Eindhoven naar Brindisi
Maastricht naar Bari
Weeze (net over de grens in Duitsland) naar Bari
Weeze naar Pescara


Met Transavia:
Amsterdam naar Bari.
Rotterdam naar Brindisi.

Vanuit Belgie gaan de volgende vluchten van Ryanair naar Puglia
Charleroi naar Bari
Charleroi naar Brindisi
Charleroi naar Pescara

En voor noord en noord oost Belgie kunnen de boven vermelde vluchten vanaf Weeze in Duitsland ook een optie zijn.
Ook vanuit Belgie zijn er nog veel meer vluchten mogelijk, ook deze zijn niet rechtstreeks en zijn over het algemeen een stuk duurder.

De informatie over deze vluchten naar Puglia wordt zo goed mogelijk bijgehouden. Het kan echter zijn dat een van de vluchten niet meer beschikbaar is.

Reizen naar Puglia met het vliegtuig kunnen we zeer aanbevelen voor een korter verblijf, en wanneer u buiten het seizoen naar Puglia op vakantie wilt. Dan is het vliegen en autohuur een stuk goedkoper.

We wensen u alvast een hele goede reis naar Puglia.