Otranto

Otranto is een prachtige oude kuststad met een heel mooi historisch centrum. In het vakantie seizoen veranderd Otranto in een gezellige vakantiestad. Overal vind je goede restaurants, leuke terrasjes en vele souvenier winkels. De (plezier)haven oogt gezellig in de nabijheid vindt u zeer mooie stranden. Meestal liggen deze stranden in een baai omgeven door rotsen, maar er zijn ook diverse 'zwembaden' te vinden in de omgeving, dit is waar de wind en de zee gaten in de rotsen hebben geslagen waardoor er een soort zwembad ontstaat met heerlijk helder water, superfijn om in te zwemmen.

Wat te doen in Otranto

Otranto heeft de vakantieganger veel te bieden. Van de al benoemde prachtige stranden en helder blauwe zee tot de mooie bezienswaardige dorpen in de omgeving. Wilt u het water op dan kunt u naar de haven, hier kunt u een tour boeken of een boot huren. In het meest zuidelijke puntje van Puglia vindt u in Santa Maria di Leuca een gezellige boulevard en ook de Ionische zee, ook wel eens 'de Maldiven' genoemd, zijn makkelijk te bereiken voor een aanvullend vakantiegevoel!

Reizen naar Otranto

Uiteraard kunt u met de auto naar Otranto reizen. Dit is vanaf Utrecht ongeveer 2.100 km. Dus wel twee dagen rijden. Veel van onze gasten verblijven eerst wat noordelijker in Italië, bijvoorbeeld in Le Marche of Valle d'Aosta. De meeste van onze gasten komen met het vliegtuig naar Otranto. U kunt dan vliegen op de luchthaven van Brindisi, maar ook Bari is goed te doen.

Vakantiehuizen in Otranto

Er is geen groot aanbod aan vakantiehuizen in Otranto. Dit zuidelijke stukje van Puglia is nog onontdekt, er zijn wel accommodaties zonder zwembad, maar wij stellen best veel eisen aan de accommodaties waardoor onze selectie op dit moment beperkt is. De vakantiehuizen van Ronalds Italië zijn over het algemeen woningen op kleinschalige, rustige vakantieparken of agriturimo's. Alle maar van hoge kwaliteit en persoonlijk door ons bezocht.

4 woningen gevonden

V.a. € 1.428,00 p.w.
Huiscode PV3400A
Puglia - Otranto
1 Slaapk.
1 Badk.
3 Pers.
V.a. € 3.373,00 p.w.
Huiscode PV3400K
Puglia - Otranto
2 Slaapk.
2 Badk.
5 Pers.
V.a. € 1.428,00 p.w.
Huiscode PV3400B
Puglia - Otranto
1 Slaapk.
1 Badk.
3 Pers.
V.a. € 1.428,00 p.w.
Huiscode PV3400C
Puglia - Otranto
1 Slaapk.
1 Badk.
3 Pers.