Tweede woning in Puglia

Bent u op zoek naar een leuke vakantiewoning in Puglia? dan bent u bij ons aan het goede adres.

Het is niet makkelijk om tussen alle aanbieders van huizen in Puglia een goede partij te vinden. Het aanbod is enorm, van ruine tot volledig gerestaureerde trullo met zwembad. Maar hoe kunt u beoordelen of het wel allemaal in orde is, kunt u de makelaar of eigenaar wel vertrouwen. Wij helpen u graag op weg om uw droom waar te maken en ervoor te zorgen dat het geen nachtmerrie wordt.

Makelaars in Puglia

Wij maken gebruik van ons eigen netwerk van makelaars in Puglia. We hebben deze makelaars uitgekozen omdat zij bewezen hebben eerlijk en goed werk te leveren. Elke makelaar heeft zo zijn eigen regio en specialiteit. Op deze manier kunnen we altijd die perfecte woning voor u vinden.

Eigen kantoor in Puglia

We hebben een eigen kantoor mooi centraal in Puglia, bij de plaats Monopoli. Omdat we dus lokaal aanwezig zijn kunnen we u perfect ondersteunen. Daarnaast spreken we uiteraard allemaal Italiaans, zodat er geen enkele verwarring kan ontstaan in de communicatie. Eventueel kunnen we ook als officiële tolk bij de notaris aanwezig zijn.

Verhuren in Puglia

Door onze ervaring met het verhuren van vakantiewoningen in Puglia kunnen we vrijwel direct een mooi rendement realiseren. Met onze lokale agenten kunnen we ook het beheer van de woning voor u verzorgen. Van bedlinnen tot onderhoud van het zwembad en de tuin. Het volledige pakket.

Denkt u er over om een vakantiehuis in Puglia aan te schaffen, neem dan zeker contact met ons op.

Huizen in Puglia te koop

Hieronder treft u enkele voorbeelden van woningen die te koop staan bij onze partners die we van harte kunnen aanbevelen.

PV0820

 

Prive trullo in Valle D'Itrie. 3 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige tuin met groot zwembad. Deze woning wordt al goed door ons verhuurd. De woning kan dus eventueel verkocht worden met verhuur en beheerplan! Voor meer informatie klikt u hier of op woning code. 
Vraagprijs: € 345.000,-

PV2840

 

Prachtige masseria, verbouwd tot luxe vakantiewoning met 6 slaapkamers en 4 badkamers. De woning ligt in de gemeente Fasano op slechts enkele kilometers van de kust. Vanaf deze prachtige villa heb en een geweldig zicht op de zee. Ook deze woning wordt door ons verhuurd en kan dus worden gekocht met een verhuur en beheerplan! Voor meer detail informatie klikt u hier of op de  woningcode.

Prijs: op aanvraag!

PV0450

Deze geweldige volledige gerestaureerde villa bestaat uit meerdere trulli. Een prachtige tweede woning in Puglia. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers. uiteraard voorzien van alle gemakken. De woning wordt al 8 jaar door ons met veel succes verhuurd. Dus ook deze prachtige trullo villa kunnen we met een verhuur en beheerplan aanbieden. Deze woning ligt overigens vlak bij Ceglie Messapica. Voor meer informatie over deze vakantievilla klikt u hier of op de woningcode

Vraagprijs € 490.000,-