Vakantiehuizen in andere regio's van Italië

wij zijn uiteraard specialist voor vakantiewoningen voor Sicilie. Echter weten we dat er natuurlijk ook andere mooie vakantieregio's zijn in Italië. Daarom vindt u hieronder enkele links naar andere sites waar vakantiewoningen worden aangeboden in andere regio's. Deze sites zijn allemaal gelieerd aan dezelfde organisatie, zodat de kwaliteit van de vakantiehuizen en de service is gegarandeerd. Bekijk de andere sites en vind uw perfecte vakantiehuis in Italië.

Regio Sicilie

Sicilie kennen we natuurlijk allemaal. het eiland helemaal in het zuiden van Italië. Een geweldig combinatie van prachtige natuur en spectaculaire zee en stranden. Overal kunt u hier heerlijk eten, vis voert natuurlijk de boventoon. Hier treft u vooral de luxe vakantiewoningen, zowel in het binnenland als aan de kust. Voor de mogelijkheden kijkt u op WWW.SICILIE-VAKANTIES.NL. Deze site is net nieuw en zal qua aanbod en informatie de komende maanden sterkt groeien.

Regio Abruzzo

Abruzzo (of Abruzzen in het Nederlands) is de regio direct te zuiden van Le Marche. Leuk om Abruzzo te verkennen in combinatie met een week Le Marche. Abruzzo staat bekend om haar natuurschoon. Er zijn diverse prachtige natuurparken, waar zelfs beren en wolven vrij rond lopen. Maar ook de kust is erg mooi en zeker de moeite waard om te bekijken. In Abruzzo vindt u vooral veel agriturismo's en eenvoudigere vakantiewoningen.

Om de mooie vakantie mogelijkheden in Abruzzo te onderzoeken, kijkt u de site WWW.ABRUZZO-VAKANTIES.NL .

Regio Le Marche

Le Marche is een prachtige vakantie regio in het midden van Italië. Het is mooi gelegen tussen de Apennijnen en de Adriatische kust. Door het heuvelachtige landschap wordt Le Marche wel eens het nieuwe Toscane genoemd. Wij zien de overeenkomst niet, want Le Marche is gewoon Le Marche, met een prachtige groene natuur een afwisselend landschap en vele leuke dorpen en steden die het bezoeken waard zijn.

Om Le Marche verder te verkennen en de vakantiemogelijkheden te bekijken, klikt u op WWW.LE-MARCHE-VAKANTIES.NL.

Luxe vakantiehuizen in heel Italië

Bent u op zoek naar een bijzonder vakantiehuis in Italië, extra luxe of met een bijzondere locatie?

Kijk dan eens op WWW.RONALDS-ITALIE.NL, van appartement in hartje Rome tot luxe vakantievilla in bijvoorbeeld Piemonte. 

Wilt u een combinatie maken van verschillende regio's? Neem dan even contact met ons op en we plannen een geweldige vakantietrip voor u door Italië.